GG Woonmagazine
 
 
 
Creatief vormgeven met licht en keramiek

Exclusieve accenten leggen: Met de innovatieve verlichte profielen van de LichtProfielTechniek Schlüter®-LIPROTEC kunnen badkamers individueel, creatief en vakmanvriendelijk volgens de voorkeuren van de gebruiker worden ingericht.

Daarbij kan met daglicht, warm wit licht of gekleurde sfeerverlichting met maximaal 16 miljoen kleuren op ieder moment de gewenste sfeer worden bereikt. De speciaal geproduceerde LED-lichtstrips creëren een bijzonder homogeen lichtbeeld. Ze zijn voor het grootste deel ingegoten en beschikken over de beschermingsklasse IP 65. Daarmee zijn ze zeer belastbaar en ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De LED-strips behouden overigens ook hun beschermingsklasse wanneer ze worden ingekort – een groot pluspunt voor de individuele vormgeving. De Lichttechniek wordt ingebed in hoogwaardige aluminiumprofielen die bij het leggen van de tegels in het lijmbed worden verankerd.

Met vijf intelligente profielgeometrieën kan de lichtprofieltechniek in talrijke inbouwsituaties worden gebruikt:
trapranden en werkbladen
sokkelverlichting
verlichte afsluitingen van wandbekledingen en sokkeltegels
verlichting wandpanelen en voorzetwanden
lichtgevende kaders van volledige vlakke decoratieve objecten en spiegels

Voor de randen- en wandpaneelverlichting zijn er op maat aanpasbare complete sets voor een snelle montage verkrijgbaar.

De modernste regeltechniek zorgt in combinatie met radiografisch gestuurde schakelaars voor een gemakkelijke en comfortabele bediening. De schakelaars kunnen vrij in de kamer worden aangebracht. Hiermee kan het licht niet alleen worden in- en uitgeschakeld, maar ook variabel worden gedimd. De schakelaarvariant met zeven kanalen maakt een individuele bediening mogelijk van de LED-strips met betrekking tot de kleurtemperatuur van witte LED‘s of de kleuren van LED‘s in de RGB-modus. De schakelaarafdekkingen zijn gemaakt van hoogwaardig echt glas of geborsteld roestvrij staal.


Veel meer over ledstrips vindt u op de:
ledstrips.startpagina.nl.
Meer over het inrichten en kiezen van badkamers vindt u op de: badkamer.startpagina.nl.


 

 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster