GG Woonmagazine
 
 
 


Rolf Benz NOVA is de winnaar van de Best of Best van de Interior Innovation Award 2014

Rolf Benz NOVA heeft een Designprijs gewonnen. Het meubel met de onvergelijkbare comfortfunctie werd - als enige bank - met de “Interior Innovation Award Best of Best 2014“ onderscheiden. Met deze prijs stijgt het flexibele ontspanningsmeubel van Rolf Benz naar de hoogste rangen van het internationale meubeldesign. NOVA is ontworpen door Joachim Nees.

De Interior Innovation Award wordt sinds 2002 uitgereikt voor innovatieve producten in de meubelindustrie. Geïnitieerd door de Raad voor Vormgeving en ondersteund door de Meubelbeurs Keulen, behoort de Interior Innovation Award in zijn hoogste categorie Best of Best tot de meest gerenommeerde designprijzen van de wereld.

De Raad voor Vormgeving maakt sinds 1953 naam als Stichting ter bevordering van eersteklas vormgeving in Duitsland. De jury voor de Interior Innovation Award van dit jaar bevat naast de directeur van de Raad voor vormgeving, Andrej Kupetz, vijf andere internationaal gerenommeerde design- en architectuurexperts.

“Met de Interior Innovation Award Best of Best zal Rolf Benz NOVA, als enig winnend meubel in zijn discipline, formeel de bank van het jaar zijn“, zegt Heiner Goossens, CEO van Rolf Benz AG & Co KG. „We zullen deze erkenning opvatten als een stimulans voor verdere design ontwikkeling“.

De voor patent aangevraagde functie van de bank Rolf Benz NOVA maakt een naadloos glijden en organische overgang tussen verschillende instellingen mogelijk. Zo past het betoverend licht aandoende meubel zich moeiteloos aan iedere lichaamshouding aan. Met gevoel voor kwaliteit en ambacht laat
Rolf Benz NOVA zich als enkele of dubbele Longchair zowel vrij in de ruimte alsook dicht tegen de muur positioneren en bewegen.

Producteigenschappen Rolf Benz NOVA:
• Verkrijgbaar als éénpersoons- of dubbele longchair
• Breedte: 105 of 202 cm
• Minimumafstand tot de wand: 44 cm
• 2 zithoogten: 41 en 44 cm
• Onderstel naar keuze: vierkante buis of diagonale poten, beide in glanzend verchroomd, lak    verkeerszwart RAL 9017 of zilverkleurige structuurlak
• Optioneel: kussens in verschillende afm
• Design: Joachim Nees
• Made in Germany
 

Veel meer over bankstellen vindt u op de bankstellen.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 

Disclaimer    Webmaster