Slaapkamerstijl: kleuren van de regenboog

De populaire industriële look voor het interieur is de basis voor deze slaapkamer, met veel beton en andere stoere materialen zoals metaal en glas. De vlakke bouclé structuur van het Bonaparte Elements tapijt in combinatie met het betonlook behang van Eijffinger doet architectonisch aan. Maar conform de nieuwste trends wordt het dit seizoen tijd voor een gedurfde toepassing van opvallende signaalkleuren zoals knalgeel en neonrood. Sterker nog, in de styling kan je een regenboog aan kleuren gebruiken, zoals in het pixel dessin in het dekbedovertrek ‘Zaza Zoom Multi’ van Auping. De sfeer wordt een stuk dynamischer dankzij de Auping ‘Essential Yellow’. Dit nieuwe bed met aluminium omranding en een hoofdbord van hout en kunststof heeft een gestroomlijnde vormgeving; goed voor een Red Dot Award! Combineer en decoreer met hippe accessoires als een wandklok van Magis, paars bijzettafeltje van B-line, gele kaarsenstandaard van Normann Copenhagen en de van staaldraad gemaakte stoel ‘Park’ van Secoff, die je ook buiten kunt gebruiken op het balkon. Vrolijk slapen!
 

 

Bed Essential Yellow en bed textiel Zaza Zoom Multi van www.auping.nl; behang collectie Crisp 520529, www.eijffinger.com; tapijt collectie Elements, www.bonapartetapijt.nl; rood stoeltje Park, rode kapstok Dock en paars bijzettafeltje Qubi van B-Line, klok Tempo van Magis, lamp Space Walker Junior van Dark en zwarte klerenhanger van Hay via www.secoff.nl; gele kaarsenstandaard, www.normann-copenhagen.com


Geef de slaapkamer een kleurboost met dit dekbed van Covers & Co.
www.vaneshome.nlDe nieuwe textielcollectie van Ikea is geaspireerd op het Zweden tussen 1880 en 1920 en maakt gebruik van rijke stoffen als linnen, katoen en fluweel. www.ikea.nlWe snurken de hele nacht door met dit vrolijke dekbed van SNURK.
www.snurkbeddengoed.nl

 

Bron: Perscentrum Wonen.

Veel meer over slaapkamers vindt u op de slaapkamer.startpagina.nl .


 
 
 

Disclaimer    Webmaster