GG Woonmagazine
 
 
 
Slaapkamerstijl: de kracht van de natuur in huis

Een flinke boswandeling maken, daar knapt iedereen van op. De helende werking van de natuur is bewezen en ook in huis kun je daar je voordeel mee doen. Haal het buiten naar binnen met natuurlijke materialen en kleuren. Vergeet de styling niet, want daarmee creëer je een hippe sfeer die past in de nieuwste slaapkamertrends. Door de keuze voor het zandkleurig bouclé tapijt  uit de nieuwe collectie Elements van Bonaparte heb je een rustige basis met een stoere look. Met de afbeelding van een prachtig bos op het fotobehang Wallpower maak je een statement. Groen is als kleur rustgevend dus de wanddecoratie is opvallend, maar zal de nachtrust niet verstoren. De elektrisch verstelbare boxspring met gestoffeerd hoofdeinde van Holmstad is in het zwart uitgevoerd en maakt de uitstraling van de slaapkamer moderner en mannelijker. Door de split aan de bovenzijde van het topdekmatras kunnen beide hoofdeinden afzonderlijk worden versteld. De bedtextielcollectie ‘Nature’ van Essenza verrast door prachtige dessins met een dierenprint aan de éne kant (trendy uil) en een pied-de-poule motief aan de andere kant. Zo verander je in een handomdraai de sfeer; van trendy naar modern-klassiek. In kleinere slaapkamers moet de styling niet alleen leuk maar ook functioneel zijn. De grote lamp ‘Happy Tree Friend’ van ontwerper Marco Ianicelli, gemaakt van echte houten takken, zorgt voor zowel functioneel- als sfeerlicht. Met decoratieve kussens van Donna Wilson en Jill Clay, verschillende bijzettafeltjes, een rieten opbergmand en de van hout en transparant kunststof gemaakte stoel Trattoria van Magis is jouw nieuwe slaapkamer ‘buitengewoon’.

 

Boxspring Holmstad Elektrisch, www.matrasdirect.nl; bed textiel collectie Hopper van Essenza en beige kussen van Jill Clay, via www.vaneshome.nl; behang Wallpower 393013, www.eijffinger.com; tapijt, collectie Elements, www.bonapartetapijt.nl; groen kussen met uil en boom via www.donnawilson.com; Happy Tree Friend lamp via www.marcoiannicelli.com; stoel Trattoria van Magis en groen bijzettafeltje Dizzie van Arper via www.secoff.nl.
 

Geen vlinders in maar óp je buik met dit dekbed van Essenza. www.essenzahome.nlZet de bloemetjes niet buiten maar binnen met dit kussen van Designers Guild. www.designersguild.com

Dit dekbed met aardetint van Mirabel Slabbinck brengt je down to earth. www.shc.be

Bron: Perscentrum Wonen.

Veel meer over slaapkamers vindt u op de slaapkamer.startpagina.nl .


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 
 

Disclaimer    Webmaster