GG Woonmagazine
 
 
 
Ontspannen in je favoriete fauteuil of chaise longue

Na hard werken volgt hard ontspannen. Met een goed boek of magazine en een kop thee of glas wijn kruip je nog even, voor het diner, in je favoriete fauteuil of chaise longue. Even een moment voor jezelf. Nieuwe fauteuils en banken beschikken over hoge leuningen, soms zelfs in XXL uitvoering. Als een soort muur scheiden ze je af van de rest van de wereld. Erg knus maar ook erg robuust en opvallend. De meer verfijnde fauteuils hebben een slank profiel, ranke pootjes en herinterpreteren de klassieke vormen van de jaren vijftig. Fauteuils en banken kunnen vaak in elke gewenste stof en kleur gekozen worden. Zo pas je elk meubelstuk aan aan het eigen interieurlandschap.

Voor Ligne Roset ontwierp Inga Sempé de Sofa Ruché: een comfortabele sofa bestaande uit een gewatteerd matras op een houten onderstel. Deze sofa won de award voor ‘Best Detail’ op de beurs in Keulen. De herinterpretatie van klassieke vormen uit jaren vijftig is zichtbaar in de gecapitonneerde uitvoering.

www.ligne-roset.nlDe Kekke chaise longue is uitgevoerd in stonewash leder en is naast gebroken wit verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder congnac. Kekke is er tevens in eetkamerstoel-uitvoering. www.pietboon.comFauteuil Scene XXL van Montis doet zijn naam eer aan. Het vormt een waar schouwspel en is inderdaad meer dan extra large. De hoge rugleuning zorgt voor steun én een fijne afscheiding van rommel en geluid in dezelfde ruimte.
www.montis.nl

Bron: Perscentrum Wonen

Veel meer over bankstellen vindt u op de bankstellen.startpagina.nl.
 
 
 

Disclaimer    Webmaster