GG Woonmagazine
 
 
 
Nieuwe Eijffinger collecties

Eijffinger is een merk dat eigentijdse collecties wandbekleding en interieurstoffen op de markt brengt. Hieronder ziet u twee van de nieuwste collecties; Amore di Colore en Gracia.

Amore di Colore
In de nieuwste collectie Amore di Colore staat de liefde voor kleur centraal.
Amore di Colore is ontstaan door de trend van felle kleuren in combinatie met wit. De dessins zijn bloemrijk, ornamentaal en soms geïnspireerd op Portugese tegels. Met deze kleurrijke collectie is een vrolijke mix en match te maken en kan iedereen zijn eigen sfeer creëren. Met de blauwe, turquoise serie waan je je bijvoorbeeld in de Caraïben, terwijl er met de pastelkleuren juist een tere brocante sfeer ontstaat.
Ook deze collectie bevat een paar zeer bijzondere Wallpowers, die de veelzijdigheid van deze collectie benadrukken.
Bijpassende stoffen ontbreken niet bij deze collectie, deze zorgen voor een kleurrijk en opvallend geheel.
De namen van de bijpassende collecties zijn: Aldonza, Laetitia en Felicidad.


Gracia
Gracia is een elegante en
luxueuze collectie, een parel voor het interieur! Een collectie die klassiek en tijdloos is en tegelijkertijd vernieuwend door materiaalgebruik, kleur en dessincombinaties. Opvallend zijn de diverse technieken die zijn toegepast in deze collectie, waarbij de dessins in kleine synthetische glaspareltjes en dessins in metallic foliedruk zeker in het oog springen. Stoere, klassieke strepen, grafische dessins met strakke ovalen en sierlijke dessins met silhouetten van vogels en vlinders gecombineerd met zwierige guirlande dessins maken de collectie Gràcia tot echt iets speciaals. De kleuren zijn ook bijzonder en passen bij de elegantie en de luxe uitstraling van deze collectie. Kleuren als ecru, gilver (goud/zilver), taupe, oester, vergrijsd blauw, purper, oudgoud, robijn, veridian en donker antraciet komt u allemaal tegen in deze collectie, vaak ook nog in verrassende
kleurcombinaties.


Bijzonder zijn de bijpassende stoffen, transparant met vogel- en vlinderdessins of sierlijke ornamenten. De namen van de bijpassende stoffen zijn: Anissa, Daryl, Jamari, Omnia. Gràcia sluit helemaal aan bij de huidige trend van ‘luxe en comfort in je eigen leefomgeving’. Je voelt je rijk en gelukkig ongeacht of je in een enorme villa of in een klein appartement woont. Door je te omringen met mooie materialen, opvallende accessoires en rijke stoffen is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar.

Meer informatie: www.eijffinger.com

Meer over gordijnen vindt u op de gordijnen.startpagina.nl 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Disclaimer    Webmaster