GG Woonmagazine
 
 
 
Montis, een belevenis voor alle leeftijden!
 
Montis staat bekend om de originele ontwerpen en hoge kwaliteit. Die originaliteit drukt zich uit in vorm, kleur, detail of functie.

Vorig jaar ontwikkelde Montis luxe relaxfauteuil Marvin, waarbij het mechaniek van standverstelling en voetensteun totaal onzichtbaar zijn. Met dit bijzondere ontwerp spreken ze consumenten in de hogere leeftijds- en inkomensgroep aan. Van origine was Montis echter altijd thuis in het jongere segment. Speciaal daarvoor hebben zij nu een reeks meubels ontwikkeld die hoge kwaliteit combineren met een toegankelijke prijs.

Nieuwe modellen zijn, de draagbare bijzettafel Tor en comfortabele poef Beanie. Ze passen overal en kunnen "zwerven" door de woonkamer. Voor een diner of conversatie neem je plaats aan de design tafel XY. Een levendig tafereel is de Scene XXL welke privacy biedt in publieke open ruimtes en een elegante fauteuil is in de woonkamer. De pittige en compacte elementenbank Fox en het moderne bankstel Olav met klassieke allure, zijn voor "alle leeftijden".
   
     
 
     
Scene XXL Een levendige tafereel
Scene XXL is compact maar hoog en biedt de gewenste privacy in open ruimtes. De ranke rugsteun vouwt zich rondom de hoekpunten,
als een opgestoken kraag. Omdat de rugsteun rond is, kan men ongedwongen in meerdere richtingen gaan zitten zonder iets te hoeven verplaatsen.
Zijn hoge compacte zitting, zijn elegant zwierige rug en kussens maken van het model Scene XXL een levendige tafereel in grote of kleine ruimtes. Zeer geschikt voor lobby’s, publieke ruimtes en woonkamers.

 
  XY Van het design alfabet
Een conversatietafel waarin design en de praktische behoeften van deze tijd moeiteloos samengaan. ’XY’ is een verwijzing naar het onderstel. Het vooraanzicht van het onderstel toont een x, het zijaanzicht een y.

XY is beschikbaar in massief essen (carbon of wit gebeitst) of Amerikaans noten (mat gelakt).
 
     
 
     
Ddraagbare bijzettafel Tor
Tor Van het ontwerpers Duo LambieVanhengel
Een bijzettafel staat vaak niet op een vaste plek, maar zwerft door het huis en staat daar waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. TOR is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar
moet zijn.

Tor is te bestellen in zes kleuren:
Git zwart, Signaal wit, Signaal grijs, Reseda groen, Pastel turquoise en Pastel violet.
 
  De comfortabele poef Beanie
Beanie Een gebreide muts om op te zitten
Beanie is een heerlijke warme en comfortabele poef om op te zitten en past overal in het interieur.

ř 37 cm
 Veel meer over tafels vindt u op tafels.startpagina.nl 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster