GG Woonmagazine
 
 
 
Luxaflex® Raamdecoratie introduceert belangrijke innovaties in Horizontale Jaloezieën

In de collectie Horizontale Jaloezieën uit het Luxaflex® programma zijn onlangs enkele zeer interessante vernieuwingen doorgevoerd. Buiten technische innovaties zijn in deze nieuwe collectie o.a. de nieuwste trends op het gebied van kleur, finishes en dessins verwerkt.

Perfecte techniek in nieuwe bovenbak
De bovenbak van de 16 en 25 mm brede Jaloezieën kreeg een nieuwe vorm met een aantal belangrijke voordelen. Door een speciale lichtvanger is de lichtinval tussen de bovenste lamel en de bak tot een minimum beperkt. De nieuwe vormgeving leidt tot een snellere montage doordat er per strekkende meter minder steunen kunnen worden gebruikt. Ook de uitvoering van de onderlat is vernieuwd en verfraaid. Bovendien zijn de trek- en ladderkoorden nu onzichtbaar bevestigd aan de bovenzijde van de onderlat.

Luxaflex® Variozone Jaloezieën;
keuze voor gedeeltelijk open en/of gedeeltelijk gesloten jaloezieën
Deze nieuwe optie zorgt voor optimale lichtregulering. Hiermee is het namelijk mogelijk de jaloezie in diverse zones te sluiten. De jaloezie kan van onderaf worden gesloten in aaneengesloten zones, zodat bijvoorbeeld inkijk van de straat en/of het binnenvallend licht precies waar nodig, kan worden afgesloten. Geheel naar wens is de hoogte van de onderste "privacy" zone te bepalen. Ideaal voor computerwerkplekken, doordat hinderlijke schittering van te veel licht op het beeldscherm hiermee is weggenomen zonder dat daarvoor de gehele jaloezie gesloten dient worden. De ideale combinatie van zonwering, contact met de buitenwereld en privacy, is met deze optie gerealiseerd.


Luxaflex® 50 mm Jaloezieën
De Luxaflex® Jaloezieën collectie is op een groot aantal punten vernieuwd en extra geraffineerd vormgegeven met het oog op de techniek van nu. De oude vertrouwde jaloezie met brede lamellen van 50 mm staat de laatste tijd weer helemaal in de belangstelling. Perfect aansluitend op de interieurtrend met vintage design en nostalgie naar de jaren '50, '60 en zelfs '70.
Standaard zijn de lamellen aan de uiteinden mooi afgerond en ook de bovenkap en onderlat hebben een gestroomlijnde ronde vorm gekregen.
Er zijn diverse nieuwe opties, zoals speelse perforaties van de lamellen rond het trekkoord of aan de uiteinden en het nieuwe stoffen ladderband, met bijpassende koordclip, leverbaar in 13 verschillende kleuren. Om het optiepakket compleet te maken bestaat er de mogelijkheid om de jaloezie af te werken met een houten bovenbak en onderlat.


Luxaflex® Ondulette® Jaloezieën
De Ondulette® Jaloezie is en blijft een uniek en exclusief Luxaflex® product. Deze jaloezie heeft geen rechte, maar subtiel gevormde lamellen, waardoor de lichtinval een geraffineerd patroon vormt over het totale raamvlak. In deze serie zijn twee sfeervolle nieuwe patronen toegevoegd: Diamond en Kite.

Nieuwe bedieningsmogelijkheden
Frontfix monocommando is één van de nieuwe ontwikkelingen. De jaloezie kan direct in de glaslat of op het raamkozijn van een (draai/kiep-) raam worden gemonteerd. Daarvoor zijn speciale handige hoekstukken ontwikkeld. De bovenbak wordt afgewerkt met een afdeklamel. De bediening is eenvoudig met een eindloos ketting. Deze jaloezie gaat perfect samen in combinatie met de "onderlatbedieningsoptie".

Ook een onderlatbediening behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor Jaloezieën met zijgeleiding, speciaal geschikt voor smallere ramen op of naast een deur.

Het ultieme gemak ligt binnen handbereik met de "Tilt-only" afstandbediening voor het elektrisch laten tuimelen van de lamellen. Loshangende trek/tuimelkoorden behoren daardoor tot het verleden.


Slimme en veilige koordverbinder
Omdat kleine kinderen en huisdieren de raarste capriolen kunnen uithalen is ter beveiliging de koordverbinder van Luxaflex® Jaloezieën vernieuwd. Deze opent zich nu vanzelf als er gewicht tussen de trekkoorden komt. Een geopende koordverbinder is ook weer eenvoudig in elkaar te zetten. Ter verduidelijking wordt elke standaard jaloezie uitgerust met een duidelijke instructie over het weer in elkaar zetten van de koordverbinder.

Meer over raambekleding vindt u op de gordijnen.startpagina.nl en op de raamdecoratie.startpagina.nl.

 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster