GG Woonmagazine
 
 
 
Licht doet leven! Speel met licht met de nieuwe Luxaflex® Duette® & Plissé Shades collectie!

Luxaflex® Window Fashions introduceert een nieuwe collectie Duette® en Plissé Shades. De collectie valt op door haar exclusieve dessins en kleuren en het kleurgecoördineerde bedieningssysteem.

De collectie bevat een uitgebreid aantal stoffen welke exclusief voor de Luxaflex® collectie ontwikkeld is, zoals ausbrenner dessins, jacquards, en prints op transparante stof. Het bedieningssysteem is volledig kleurgecoördineerd en in dertien verschillende kleuren verkrijgbaar, optimaal afgestemd op de kleuren van de stoffen. Zo creëert u een prachtig en harmonieus geheel tussen optreksysteem en stof. Daarnaast is het optreksysteem uitgevoerd met smalle profielen in het exclusieve design van alle Luxaflex® producten.

De Luxaflex® collectie wordt gepresenteerd in een speciaal ontworpen collectieboek, waarin de stoffen in kleurgroepen worden getoond. Zo vindt men gemakkelijk de stof en kleur die past bij het interieur. Laat u hierbij inspireren door de uitgebreide fotoselectie die een beeld geeft van de vier belangrijkste interieurstijlen: Romantisch, Modern, Design en Klassiek.

Plissé stoffen
De stoffen zijn uitgevoerd in 20mm brede plooien, waardoor een smalle Plissé shade ontstaat die in vrijwel ieder raam te plaatsen is. Een aantal stoffen is uitgevoerd met een speciale coating: Topar®, voor extra weerkaatsing van licht en warmte, en Dustblock™, met vuilafstotende werking, welke beide de levensduur van het product verlengen en Sanaplus™ dat bescherming biedt tegen groei (nesteling) van verschillende bacteriën.

Duette® stoffen
Duette® classic stoffen hebben een plooibreedte van 25 mm, Duette® Fixé stoffen een plooibreedte van 32 mm. Beide uitvoeringen zijn zowel in duotone (witte achterkant voor extra licht- en warmtereflectie), fulltone en black-out verkrijgbaar. Daarnaast is er een aantal mooie dessins zoals linnenprint en flow. De celvormige structuur van de stof heeft als voordeel dat de optrekkoorden onzichtbaar weggewerkt kunnen worden. Daarnaast zorgt deze honingraatstructuur voor een extra isolerende werking, dit houdt in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Hierdoor is de stof ook zeer geschikt voor toepassing in serres. Bij Duette® Fixé zijn de plooien asymmetrisch gevormd, wat de eigenschap heeft dat de plooien aan de voorkant altijd mooi geplooid blijven. Door deze plooistabiliteit is Duette® Fixé ook voor grote ramen zeer geschikt. Nieuw is de Duette® Fixé Angelhair met een fijne structuur waardoor een crush effect ontstaat.
 

Duette® Fixé Batiste
Nieuw en exclusief in deze Luxaflex® collectie is de Duette® Fixé Batiste, een stof met een mooie, zachte textiele uitstraling. Wanneer u deze stof tegen het licht houdt valt de structuur in de stof gelijk op. Door deze structuur wordt het licht zacht gefilterd, wat een aangenaam effect aan uw interieur geeft. Batiste is in 14 kleuren verkrijgbaar. De collectie omvat zowel natureltinten als vrolijke trendkleuren.

Modellen
De Luxaflex® Duette® & Plissé collectie bevat een uitgebreid programma aan modellen. Voor vrijwel ieder type raam is er een oplossing, of deze nu rond, vijfhoekig, schuin en/of horizontaal is. Het is ook mogelijk om twee soorten stof in één model te combineren, bijvoorbeeld een transparante met een verduisterende stof. Zo kunt u naar eigen wens spelen met het licht. Dit kan uiterst praktisch zijn bij een werkplek met computer, of bijvoorbeeld op de slaapkamer.


Bediening

Er zijn verschillende bedieningsopties voor de Duette® & Plissé Shades. Per model kan men kiezen uit koordbediening, bediening met handgreep, eindloos koord of elektrisch. Bij deze laatste optie is het ook mogelijk meerdere shades op één schakelaar aan te sluiten.

Projectstoffen
Achter in het collectieboek is een aantal belangrijke projectkwaliteiten met verschillende transparanties te vinden. Het kleurenpallet is overlappend waardoor voor verschillende ruimtes een passende transparantie in dezelfde kleur kan worden gekozen. Natuurlijk zijn alle stoffen in deze categorie brandvertragend en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


Meer over raambekleding vindt u op de gordijnen.startpagina.nl en op de raamdecoratie.startpagina.nl.
 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster