GG Woonmagazine
 
 
 
Lekker onderuit op de nieuwste leefbank van Designonstock.com

 

De nieuwe Bloq XXL bankenserie van Roderick Vos voor Designonstock.com is een afgeleide van de bestaande Bloq banken. Dit nieuwe ontwerp is een echte leefbank: breed, extra diep en met zachte comfortabele kussens die overal in de bank gelegd kunnen worden. Zitten, hangen, de bank als logeerbed gebruiken, de Bloq XXL geeft daar alle mogelijkheden voor. En doordat de serie bestaat uit ‘gewone’ banken en een hoekopstelling in verschillende uitvoeringen biedt de Bloq XXL veel flexibiliteit.


Roderick Vos over de XXL bank: “Mijn persoonlijke uitdaging was om een ‘leefbank’ te ontwerpen die weliswaar is afgeleid van de Bloq bank, maar toch weer ‘anders’ en eigenzinnig is qua vormbeeld. Bloq XXL heeft een verrassend nieuw uiterlijk; vooral het strakke lijnenspel van de basisvormen in combinatie met de zachte kussens geeft deze XXL serie iets unieks.
 

Tijdens het ontwerpen van de serie hebben we veel aandacht gegeven aan de hoek-opstelling. Door een verdraaiing van 97 graden in de achterzijde van de dormeuse toe te passen krijgt deze opstelling een veel ranker beeld aan de achterzijde, waardoor het ontwerp in visuele zin niet te massief overkomt. Deze Bloq is XXL, maar oogt niet extra large.”

Bloq XXL verkrijgbaar als 2,5-zits bank, 3-zits bank en als hoekopstelling. De hoekopstelling kan uitgevoerd worden met een 2,5-zits of 3-zits bank. Bloq XXL is verkrijgbaar in 60 uitvoeringen in stof en 36 uitvoeringen in leer. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van de Bloq XXL 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice.


Bloq XXL banken zijn verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op
www.designonstock.com.

Veel meer over bankstellen vindt u op de bankstellen.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 

Disclaimer    Webmaster