GG Woonmagazine
 
 
 
Kast en behang in één bij Kewlox

De tijd van alleen maar wit gestucte wanden in woon- en slaapkamers is voorbij. Dé trend is nu om meer kleur in de kamers te brengen en zelfs een wand met een grote print te behangen. Kewlox speelt op die trend in door bij een Kewlox kast tevens behang mee te leveren met dezelfde print als die op de kast. Een ‘klassieke’ manier van interieurdesign krijgt daardoor een moderne twist. Iedereen kent immers wel die oude mooie Engelse kamers waar (kast)deuren onzichtbaar waren ‘verstopt’ in de muur door het behang door te laten lopen over de deur.
 

Kewlox heeft, samen met Rienke Bos (Studio Bos) en Mariëlle Leenders (Curious Collections), een aantal behangontwerpen geselecteerd. Kewlox kasten in combinatie met 3 meter behang, beide in één en dezelfde print. De print wordt bij de kasten direct op het plaatmateriaal (deuren en zijkanten) gedrukt. Het behang, in dezelfde print, is van een hoge kwaliteit. Er zijn 12 standaard­prints geselecteerd, maar met een eigen, hoge resolutie foto, zelf gemaakt of via een website aangeschaft, kan aan het concept van kast met behang een heel bijzondere, eigen invulling gegeven worden.

Kewlox, al 60 jaar tijdloos, bekend van de vrolijke kleurige en praktische kasten, zou Kewlox niet zijn als de nieuwste trends op interieurgebied niet worden gevolgd. “Design vanuit de jaren 50, in alle opzichten zo sterk dat daar niets aan veranderd hoeft” (aldus Piet Hein Eek, die zelf ook enkele Kewlox kasten een nieuwe ‘look’ gaf). En zo is het met veel contemporary design uit deze tijd. Maar net als bij een vlinderstoel van Arne Jacobsen of een draadstoel van Charles Eames zijn fabrikanten altijd op zoek naar de laatste trends, om deze te combineren met het tijdloze ontwerp dat zij leveren (kleur, zitting, etc.).

Meegaan met die trend!
Het concept Kewlox is oneindig toe te passen op die manier. Het design van de kast blijft, net als een goede designstoel, altijd hetzelfde, maar kan talloze malen van uitstraling veranderen door de panelen uit te voeren in de kleuren en prints van deze tijd. En door de mogelijkheid een kast te personaliseren door de panelen te bedrukken of te behandelen op allerlei manieren. Veel bezitters van een Kewlox kast doen dat ook! Er staan heel veel Kewlox kasten in ons land waar men op creatieve wijze zijn eigen unieke kast van heeft gemaakt. Onder andere door de kasten te behangen.

Kewlox kast met (eigen) print en 3 meter behang
Je kunt door Kewlox ook een eigen ontwerp voor jouw geprinte Kewlox kast en bijpassend behang laten verzorgen. De mogelijkheden om jouw interieur daarmee een volstrekt eigen gezicht te geven, zijn dus oneindig.

De ontwerpen zijn eenvoudig te bestellen via de site www.kewlox.nl/kastbehang

Meer over behang vindt u op de behang.startpagina.nl 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster