GG Woonmagazine
 
 
 


Hout in moderne vorm en perfecte ambachtelijkheid

Met het woon- en diningprogramma Vedua toont hülsta haar grote vakkundigheid bij de creatie en productie van massieve houtprogramma’s. Vedua biedt solitaire meubels zoals lowboards, sideboards, vitrines en hoekplanken in vele verschillende maten en stevige materiaaldiktes. Als solitair, maar ook als flexibele woonwand ogen de meubels van massief natuurlijk eiken en structuurbeuken imposant.

Rondingen bij het hout en de glasvlakken, contourfreeswerk en de deuren met uitsparingen stralen grote vakkundigheid made in Münsterland uit. Gecombineerd met exclusieve chromen greeplijsten resulteert dit in een geslaagde materiaalmix.

Van technisch vernuft getuigen de spiegelachterwanden in open vakken en vitrines, die met één druk op de knop in homogeen verlichte vlakken veranderen. De lichtsfeer kan met afstandsbediening gekozen worden en varieert van warm tot koud wit. Accessoires worden zo effectvol in scène gezet. Een nieuw media-lowboard biedt perfecte thuisbioscoopkwaliteiten. In samenwerking met luidsprekerfabrikant Teufel heeft hülsta voor het nieuwe massieve houtprogramma een soundmeubel ontwikkeld met hoogwaardige klank zonder esthetische compromissen. Het meubel wordt inclusief soundsysteem geleverd en is daarom zonder extra montage en installatie direct gebruiksklaar.

Duurzaam geproduceerd
Het bij Vedua gebruikte massief hout is afkomstig uit ecologische bosbouwgebieden, die een continu bosbeheer en daardoor ook de opeenvolging van oud bos door nieuw bos garanderen. Het oppervlak wordt met het hülsta-EverNatural-systeem veredeld. Deze hülsta-lak biedt een duidelijk beter beschermeffect dan gewaxte of geoliede oppervlakken, terwijl het toch de zijdeachtige uitstraling van natuurlijk hout behoudt. De lak is op waterbasis ontwikkeld, is geurloos en met het keurmerk “Blauwe Engel” gecertificeerd.

Veel meer over kasten vindt u op de kasten.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster