Goed douche-design hoeft niet altijd rond te zijn

De trend bij douches met ongewone vormen is actueel. Met een nieuw design zet Kludi in dit segment nu een duidelijk statement.

De rombische vorm stond als voorbeeld bij het design van Kludi Fizz; ontleend aan de luchtvaart, waar de rombus als wegwijzer naar de toekomst geldt. De organische vormgeving zet kracht bij de koele, oorspronkelijk technologische aandoende vorm met een natuurlijk karakter, zelfs met een wat ongewone optiek.

De douchekop met 66 straalopeningen strekt zich als een stralend wit vlak naar boven uit. Niet alleen een decoratief element: deze vormgeving spaart gewicht, wat met name bij de handdouche voor extra comfort zorgt. En maakt een directe waterstroom mogelijk, zonder verlies aan waterhoeveelheid en waterdruk.

Met soft purisme  komt ook de glijstang er bij. Afgeronde kapjes, een ronde buis van 23 millimeter doorsnede en een draaiknop met een natuurlijke bediening versterken de ongewone indruk van deze noviteit. Het design ondersteunt de functionaliteit: Ook met ingezeepte handen kan de hoogte van de douche probleemloos met de draaiknop versteld worden.


Meer informatie
Zie voor Kludi:
www.kludi.com

Veel meer over badkamers vindt u op:
badkamer.startpagina.nl en de kranen.startpagina.nl. 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster