GG Woonmagazine
 
 
 
Design on Stock introduceert: Studio Foorumi

Studio Foorumi is een designpodium waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met behulp van de expertise van Design on Stock getransformeerd kunnen worden tot een product van topkwaliteit.

Dennis Goethals over Studio Foorumi: “Voor talent is het ongelooflijk moeilijk om door te breken. Met alleen een idee ben je er nog lang niet. Al is het nog zo briljant. Je hebt meerdere skills nodig om er voor te zorgen dat iets een succes wordt. Sterker: na de eerste schetsen is een compleet team van productontwikkelaars als gauw een jaar bezig, voordat een ontwerp in de winkel staat. Met het in het leven roepen van Studio Foorumi bieden wij ontwerpers een kans om ervaring op te doen en hun idee, onder begeleiding van vakmensen, om te zetten naar een werkelijk product. Als de designer de vonk geeft, maken wij het vuur.”

Stoel Rila
Het idee achter stoel Rila was een ranke, archetypische stoel te creëren die comfortabel zit en tegelijk het interieur versterkt. De sledevoet en de achterzijde van het frame geven visuele rust door het verfijnde lijnenspel. De kuip van Rila is strak aan de buitenzijde, maar oogt door het zachte zitkussen bijna nonchalant aan de binnenzijde. Dit contrast zorgt voor een comfortabele, maar bijzonder elegante stoel. 

 
                  Kussen Cloud                      Kussen Sky

Kussen Cloud
In de uitgebreide kussencollectie van Design on Stock ontbrak één maatvoering. Met vierkant kussen ‘Cloud’ is dat verleden tijd. Een typisch kussen dat je pakt als je  je op de bank nestelt. Gemaakt van een zachte katoenen stof in een fijn en overal bij te combineren gemêleerde kleurenpalet.  

Kussen Sky
Een prachtig rank, maar stoer kussen. Hoe beter je het design bekijkt, hoe meer details je ziet. De met drie kleuren garens geweven fijne stof wordt nog rijker gemaakt door de glanzende accent strook in Sky. Kussen Sky is er in ingetogen én contrasterende kleurcombinaties. 

 
                  Kussen Jewel                      Kussen Rainbow

Kussen Jewel
Dit slanke kussen met grafische print brengt absoluut dynamiek in het interieur. Het magische dessin van het fluwelen kussen heeft iets weg van een caleidoscoop.  Voor de andere zijde werd gekozen voor geweven wol in een ingetogen kleur. De stoffen lopen naadloos in elkaar over, waardoor het luxe gevoel nog eens extra wordt onderstreept.

Kussen Rainbow
Een kussen van bijzonder formaat. De riante breedte staat garant voor een duidelijk statement in het interieur. Eigenzinnig en stoer met een gedurfd kleurverloop. Een gewaagde materialenmix, denim met linnen, zorgt voor een eigenzinnige signatuur.

Stoel Rila en de vier kussencollecties zijn uitstekend met elkaar te combineren. Mix en match er maar op los. Het kan niet verkeerd gaan. Stoel Rila en de kussens zijn beschikbaar via de erkende Design on Stock verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor meer informatie over de collectie op www.designonstock.com.

Meer informatie
Veel meer over het interieur vindt u op de interieur.startpagina.nl


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
 
 
 
 
 
 

Disclaimer    Webmaster