GG Woonmagazine
 
 
 


Cara; een bank met vele toepassingen

Een bank die compromisloos comfortabel en elegant is. Een meubelsysteem dat perfect harmonieert met stedelijke interieurs. Een moderne bank, waar de relaxfunctie altijd binnen handbereik is. Een bank zoals de Rolf Benz Cara, van Anita Schmidt.

Met haar sierlijke maten en eenvoudig te bedienen functies is het banksysteem CARA de perfecte keuze voor iedereen die zowel rechtop wil zitten alsook ontspannen wil relaxen. Als bijzonder mooi en luxe detail zijn de zijleuningen voorzien van een reliëf.  

Volgens de traditie van de succesvolle systeemprogramma’s Rolf Benz Ego, Vida en Onda, biedt Cara veel speelruimte voor individuele vormgeving. Vijf zit- en bankbreedtes, zeven uitbreidingselementen, vier zijpaneel uitvoeringen, twee zithoogtes en -dieptes, twee rughoogtes, twee comfort- en drie pootvarianten vormen samen elegante composities voor bijna ieder interieur en iedere levensstijl. “Beminnelijk” ( in het Italiaans “cara”)  zijn ook de verborgen, in Nagold ontwikkelde en intuďtief te bedienen, functies. Zo kan de zijleuning van Cara naar wens door middel van een gasveer worden weggeklapt en in iedere gewenste positie worden gebracht. De rug laat zich gelijkmatig traploos verstellen. Bijzonder geraffineerd is de verborgen hoofdsteunfunctie. Indien men het losse rugkussen wegneemt, kan een beugel in de bank zich omhoog laten klappen en met een draaibare hoofdsteun laten completeren. Een verborgen voetsteun kan nog naar voren worden gedraaid en per twistfunctie naar boven worden gedraaid.

Veel meer over bankstellen vindt u op de bankstellen.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster